Jeg vil gerne prøve Taekwondo

   Jeg vil gerne prøve Taekwondo

Hvad er Taekwondo?

Taekwondo er en koreansk kampsport som kan føre sin historie mere end 2000 år tilbage. Dengang brugte man Taekwondo til at forsvare sig mod angreb fra dyr og senere også mod fjendtlige angreb fra mennesker.


Taekwondo har efterhånden udviklet sig til en international anerkendt sportsgren, og har således været med i de Olympiske Lege siden 1988.


For mange er Taekwondo meget mere end en actionfyldt kampsport. Det er også

  • - en livsstil
  • - et socialt netværk
  • - en livsindstilling med værdier som respekt, disciplin, selvtillid mv. som nøgleord
  • - en personlig sikkerhed

Taekwondo har kort fortalt utrolig mange værdier og anvendelsesmuligheder. Det er op til den enkelte at udnytte hvad man selv synes man vil bruge idrætten/kampkunsten til.


Er Taekwondo farligt?

Nej. Den daglige træning giver både større smidighed, styrke og hurtighed. Ved konkurrencer, som er frivillige, forebygges skader igennem regler og udstyr, og i forhold til andre kontaktidrætter (fodbold, håndbold mv.) er der meget få skader i Taekwondo.


Om Klubben 

Faaborg Taekwondo Klub blev stiftet Oktober 1987 af bl.a. Karl Thomsen som stadig er aktiv og formand i klubben.

I Faaborg træner man tradtional Taekwondo som består af bl.a. Taguek, selvforsvar, teori, hapkido, kamp træning og grundtekniker. Plus en masse motion og styrketræning.


Klubbens trænere kommer hver uge i flere forskellige klubber på Fyn og Jylland og selv træner.

Hvem kan træne Taekwondo?

Taekwondo er for alle der kan koncentrere sig og indordne sig efter de særlige og lidt hårde dicipliner vi har under træningen. Både drenge og piger, gamle og unge, begyndere og øvede, forældre og børn kan træne Taekwondo.

Hvor er det? 

Tirsdage og Torsdage: Forum Faaborg, sal 2, fra 17.30 til 19.00 

For yderligere information se - Find os

Hvordan kommer jeg igang med Taekwondo?

Du møder op til en trænning iført sportstøj man kan bevæge sig i. Ingen sko og strømper. Iforhold til indmelding: Det tager normalt nogen uger før man ved om man vil være medlem i klubben. Så når man ved om man vil hiver man bare fat i en instruktør også tager vi den derfra.